Apelaţi la serviciile noastre

Profesionalismul, calitatea, termenul scurt de efectuare a comenzilor şi calitatea de a fi demni de încredere sunt secretele succesului nostru.

Valorile cheie la care aderăm

 1. Facem tot posibilul pentru a satisface cerinţele clienţilor noştri.
 2. Suntem orientaţi spre consumatori, operativi şi flexibili.
 3. Tratăm partenerii cu respect şi profesionalism.
 4. Ne ţinem de promisiunile făcute.

Cu noi este uşor de cooperat

 1. Pentru noi este important de înţeles cultura în care îşi fac afacerile clienţii noştri, prin urmare, angajaţii noştri sunt instruiţi să lucreze în mod corespunzător acestei culturi.
 2. Angajamentul nostru este de a presta clienţilor lucru de o calitate excelentă, realizat doar de traducători profesionişti.
 3.  Preţurile noastre pe piaţă sunt accesibile şi competitive.
 4. Suntem flexibili şi respectăm termenul de livrare a proiectului dvs.
 5. Suntem gata să vă oferim asistenţă imediată, on-line.
 6. Întrucât satisfacţia dvs. este obiectivul nostru, ne asigurăm că sunteţi 100% mulţumiţi de lucrul efectuat de noi.
 7. Vă deservim nu doar din perspectiva unui serviciu de ocazie, ci şi în vederea unei cooperări de afaceri pe termen lung.
 8. Vă protejăm confidenţialitatea documentelor, prin urmare, indiferent de ce fel de documente aveţi, trimiteţi-ni-le fără a vă face griji că conţinutului lor va fi divulgat unei părţi terţe.

Devotamentul nostru faţă de excelenţă

Deoarece suntem conştienţi de puterea cuvintelor şi de faptul că limba este o structură vie şi schimbătoare, ne-am făcut o prioritate din a fi la curent cu cele mai recente evoluţii în domeniul lingvistic şi din a ne adapta în permanenţă activitatea la aceste schimbări.

Experienţa noastră

Experienţa considerabilă pe care o avem ne ajută să păstrăm şi să extindem baza vastă de traducători experimentaţi şi calificaţi. Anume aceste resurse bogate ne ajută să vă satisfacem necesităţile cu maximă flexibilitate. Toţi traducătorii, liderul de echipă şi managerul de proiecte din cadrul companiei noastre sunt experţi în propriile lor domenii.

Serviciile noastre

Vă oferim servicii adaptate la necesităţile dvs. în mod operativ şi flexibil, fără a mai menţiona preţurile competitive. Vă putem deservi cu traduceri efectuate în orice format şi în oricare termene de timp convenabile dvs. Dacă este necesar, putem să vă punem la dispoziţie un manager de proiect personal.

Instrumentele noastre de muncă

Lucrăm cu multe programe informatice recunoscute în prezent pe scară largă de traducători profesionişti şi întotdeauna salutăm utilizarea tehnologiilor noi în domeniul nostru. Utilizăm MT (memorii de traducere) oricând acest lucru este potrivit, deoarece această tehnologie ne permite să menţinem consecvenţa traducerii şi stilului pe tot parcursul procesului. Mai mult, ea ne ajută să utilizăm terminologia şi stilul adaptate pentru fiecare client aparte. Putem efectua traduceri în aplicaţii obişnuite din pachetul MS-Office sau în alte aplicaţii, la dorinţa dvs.

Oamenii noştri

Personalul nostru include membri cu experienţă profesională specializată în următoarele domenii: justiţie, finanţe, medicină şi hi-tech. Traducătorii sunt selectaţi cu grijă pentru diferite categorii de conţinut.

Managementul nostru de proiect

Managerul nostru de proiect are o experienţă vastă în coordonarea diferitelor proiecte dificile care includ redactarea şi controlul calităţii. Managerul de proiect tinde să obţină cel mai înalt nivel de excelenţă în fiecare proiect, oricare ar fi mărimea lui.

Accesibilitatea noastră

Oriunde aţi fi, ne puteţi contacta cu uşurinţă: prin telefon sau prin poştă electronică sau pur şi simplu făcând o vizită la oficiul nostru, situat în Moldova, Chişinău, strada Alba Iulia, pentru o ceaşcă de cafea. O altă opţiune este ca reprezentantul nostru să vină la dvs. pentru a afla mai bine necesităţile dvs. speciale.

Respectul nostru faţă de datele dvs. confidenţiale

Bineînţeles, respectăm angajamentul de a păstra confidenţialitatea. Conţinutul documentelor traduse rămâne strict confidenţial. Aceasta este una din regulile noastre de bază. Totuşi, dacă doriţi, putem semna un acord scris privind confidenţialitatea.

Traduceri pentru companii

Intart Design oferă servicii de traducere în baza de contract, adaptate perfect cerinţelor companiei dumneavoastră.

Avantajele încheierii unui contract de prestare a serviciilor de traducere sunt următoarele:

-    reduceri pe toată durata contractului faţă de preţurile indicate în lista de preţuri

-    preţuri fixe pe durata menţionată în contract

-    termene de execuţie mai scurte

-    prioritate în preluarea comenzilor

-    condiţii de plată flexibile adaptate cerinţelor dumneavoastră

-    livrare gratuită a documentelor la sediul dvs. prin curier

-    servicii de editare grafică gratuită pentru documentele traduse de noi astfel încât ele să reproducă in mod fidel originalul

Toate acestea vă oferă posibilitatea de a avea un control exact al costurilor pentru serviciile de traduceri de care aveţi nevoie.

Vă rugăm sa ne contactaţi pentru a vă oferi mai multe informaţii sau pentru a solicita o oferta personalizata de servicii de traduceri.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre beneficiile pe care compania Intart Design vi le poate oferi, scrieţi-ne la adresa email office@intranslations.com sau contactaţi-ne telefonic la numărul: +373 22 589509.