Stimaţi colegi,

Firma Intart Design este în permanenţă disponibilă să angajeze traducători calificaţi şi experimentaţi. Invităm profesionişti, pentru care traducerile nu sunt doar o sursă de venituri suplimentare sau o misiune lucrativă, deşi împovărătoare, dar şi o posibilitate de a-şi perfecţiona propriile abilităţi profesionale.

Cerinţele generale faţă de candidaţi presupun o motivare, o pornire interioară conştientizată de a-şi întregi cunoştinţele profesionale, de a-şi extinde astfel posibilităţile, capacitatea de a lucra în echipă şi într-un ritm unic cu aceasta.

Avem în permanenţă nevoie de traducători atât titulari, cât şi neîncadraţi în schemă. Noi tindem să păstrăm tendinţa spre dezvoltare, drept care suntem disponibili să examinăm orice idei şi propuneri inovatoare. Pentru a lucra la Intart Design, se cere un nivel destul de solid de pregătire profesională, pe care noi îl stabilim din start cu ajutorul testelor.

Încadrarea în echipa noastră oferă traducătorilor o serie de avantaje: organizarea clară şi bine gândită a muncii, achitările neîntârziate pentru traducerile efectuate.

Dacă sunteţi un traducător calificat şi puteţi prezenta recomandările celor doi patroni precedenţi, disponibili să confirme competenţele şi profesionalismul Dvs., apoi sunteţi binevenit în echipa noastră.

Rugăm să ne remiteţi oferta, de rând cu CV-ul Dvs., pe adresa noastră electronică: office@intranslations.com

Bun venit în echipa noastră!