Personalul companiei noastre

foto Conovca NataliaConovca Natalia

Director

Ceea ce obişnuia să fie un hobby, sau chiar mai bine zis – un punct forte, a luat ulterior forma unei afaceri de succes. Iar succesul, în acest caz, nu se referă numai la profitabilitate financiară, ci şi la relaţiile de prietenie stabilite în cadrul colectivului, bazate pe cooperare şi încredere, la loialitatea clienţilor, la experienţa bogată, la calitatea traducerilor - pentru care şi în prezent se depune mult efort şi reprezintă scopul suprem al companiei.

Studiile în Economie şi Afaceri, combinate cu abilităţi lingvistice puternice au fost baza pe care an după an a fost construită experienţa în ale traducerii - o experienţă de mai bine de 15 ani. În calitate de fondator al Companiei de traduceri „Intart Design”, Natalia Conovca a încercat mereu să fie cu un pas înaintea tuturor cât priveşte implementarea noilor tehnologii, neabătându-se niciodată de la scopul de a obţine o traducere de-o calitate cu adevărat înaltă. Astfel, compania Intart Design este prima companie de traduceri din Moldova care utilizează mediul de traducere MemoQ, ceea ce sporeşte productivitatea şi calitatea.

foto Conovca SergiuConovca Sergiu

Manager de proiect

Sergiu Conovca este persoana care dirijează toate „elementele” companiei în aşa fel ca fiecare să se afle la timpul potrivit la locul potrivit, ca termenele să nu fie încălcate, iar clienţii să fie satisfăcuţi. Cu cunoştinţe culese din la universităţi din Moldova şi din România, gestionarea afacerilor companiei se face ca la carte.

 

Tatiana Kuzminov

Traducătoare

Tatiana - mereu zâmbitoare şi binevoitoare - a devenit membru al companiei acum 8 ani, iar cariera şi-a început-o tot atunci, în cadrul „Intart Design”. Cu studii în Relaţii Economice Internaţionale şi o engleză bine pusă la punct, Tatiana s-a lansat în această industrie de parcă ar fi ştiut dintotdeauna că anume aceasta este profesia pe care-şi doreşte să o facă. Calitatea traducerilor scrise, cât şi a celor orale poate fi cu greu pusă la îndoială. Sârguinţa Tatianei Kuzminov este confirmată şi prin faptul că cei care au lucrat împreună cu ea o dată, vor neapărat să o mai facă ulterior.

Aurel Căpâlna

Traducător

Cu două universităţi absolvite în România – Universtitatea Petru Maior din Târgu Mureş şi cea Tehnică din Cluj-Napoca – poate potrivi cuvintele cum nu se poate mai bine în limbile română, engleză şi germană. Oricât de rar-întâlnit ar fi vreun termen anume – are exact răbdarea de care are nevoie un traducător pentru a scotoci prin cărţi şi internetul aproape infinit pentru a găsi, în cele din urmă, traducerea corectă în limba sursă.

Cristina Antonov

Traducătoare

Cristina este unul dintre cei mai tineri membri ai echipei „Intart Design”. Cei trei ani de pregătire în Universitatea de Stat, în cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine au făcut ca lansarea în industria traducerilor să fie una sigură şi încununată cu succes. Atmosfera plăcută şi prietenoasă din companie au consvins-o că nu era cu putinţă să găsească un loc ma bun pentru a-şi începe cariera în traducere. Ambiţia şi sârguinţa îi sunt lăudabile, precum şi efortul depus pentru ca tot ce traduce să fie de o calitate demnă de renumele companiei.  

Olga Rudic

Traducătoare

Olga şi-a făcut studiile la aceeaşi Facultate de Limbi şi Literaturi Străie a Universităţii de Stat din Moldova, îndrumată de profesori care nu numai că aveau un car de experienţă, dar nu ezitau să şi împărtăşească această experienţă cu studenţii lor. Pasiunea pentru limbi străine s-a transformat într-un frumos început de carieră, în care străduinţa şi plăcerea merg mână-n mână. Olga este şi cea care a adus o rază din Ţara Soarelui Răsare în companie, întrucât însuşirea limbii japoneze permite realizarea traducerilor scrise şi orale din această limbă minunată şi rar vorbită pe meleagurile moldave.