local

Ce este localizarea de website?

Adaptarea textului si conţinutului cultural la o audienta ţintă specifică unei anumite ţări sau regiuni.
Localizarea este traducerea conţinutului unui website dintr-o limbă in altă limbă.
Procesul de localizare este mult mai complex decât procesul traducerii lingvistice propriu-zise, deoarece presupune luarea in considerare a aspectelor culturale, tehnice si de conţinut.
LISA (Asociaţia de Standardizare a Industriei Localizării) defineşte localizarea ca fiind:
"procesul de modificare a produselor sau a serviciilor pentru a corespunde trăsăturilor specifice ale unei pieţe"

 Global Research ne arata ca 50,4% din utilizatorii de web vorbesc o limba nativă, alta decât engleza, astfel că vorbindu-le potenţialilor clienţi in limba lor ai un avantaj cu adevărat competitiv.

Traducere si localizare website

Localizarea website este procesul de modificare a unui site existent pentru a-l face accesibil, uşor de utilizat si adaptat cultural la audienta ţintă.
Este un proces pe mai multe nivele care presupune atât experienţă in programare, cât şi cunoştinţe lingvistice / culturale. Dacă oricare dintre acestea lipseşte, şansele sunt ca proiectul de localizare sa întâmpine probleme.
Potrivit unui studiu realizat de Forrester Research, vizitatorii petrec în medie de două ori mai mult timp pe un site oarecare dacă acesta este în limba lor maternă.
Localizarea site-ului Dvs. înseamnă profit! Prin localizare veţi atrage mai mulţi vizitatori care vor petrece mai mult timp pe site-ul dumneavoastră, fiind in acelaşi timp mai tentaţi să vă achiziţioneze produsele / serviciile.
Noi vă oferim şansa să vă extindeţi afacerea pe întreaga piaţă internaţionala, transmiţând clienţilor, in propria lor limba, o imagine corecta a produselor sau serviciilor dumneavoastră.
Localizarea site-urilor web este un proces care permite nu doar traducerea conţinutului site-ului dumneavoastră în limba dorită, ci adaptează cultura companiei dumneavoastră la valorile locale ale clienţilor.
Pe durata procesului de localizare, codurile HTML sau XML din site-ul dumneavoastră sunt protejate în mod automat de software-ul nostru specializat.