Compania de traduceri Intart Desing SRL prestează servicii lingvistice profesionale de traducere, verificare, redactare, precum și traduceri orale consecutive și simultane la prețuri competitive. Experiența si profesionalismul nostru sunt puse in slujba dumneavoastră din anul 2003 şi de atunci livrăm soluţii lingvistice integrate atât pentru cele mai importante companii din Republica Moldova și străinătate, cât și pentru organizații și instituții internaționale.

Echipa noastră de lingviști profesioniști este formată din traducători calificați și experimentați, selectați în baza unui proces foarte riguros și continuu. Colaborând cu noi, aveţi ocazia să lucraţi cu cea mai bună echipă de traducători și interpreți, care are la dispoziţie cele mai noi tehnologii din domeniu şi experienţa necesară pentru a rezolva oricare dintre solicitările dumneavoastră.

Orice tip de document din aproape orice domeniu ne dă posibilitatea de a ne pune în valoare pasiunea pentru ceea ce facem şi atenţia la detalii cu care i-am obişnuit pe partenerii noştri. Realizăm traduceri în diverse domenii – economic, financiar-bancar, medical, juridic, tehnic, comercial, TIC, literar, auto, construcții, resurse umane.

Combinaţiile lingvistice cele mai frecvent solicitate sunt engleză-română, spaniolă-română, rusă-română, engleză-rusă, japoneză-română. În anul 2013 am lansat MemoQ, primul şi singurul soft de memorie de traducere din Republica Moldova. MemoQ este un instrument IT modern care reduce costurile şi creşte calitatea traducerilor. Pentru că calitatea și profesionalismul caracterizează serviciile oferite clienților noștri.

Pentru că fiecare client contează!