Traduceri scrise

Traducerile scrise reprezintă activitatea de bază a companiei noastre. Ne adaptăm în funcție de cerințe și punem la dispoziția dumneavoastră o gamă largă de domenii și servicii. Consultarea clientului la fiecare pas şi serviciul complet de management al proiectului sunt fundamentale și vin în completarea procedurilor de asigurare a calităţii traducerii în limba română sau în altă limbă țintă.

Colaborăm doar cu traducători profesioniști, care deţin diplome în studii lingvistice şi o experienţă profesională de cel puţin trei ani în domeniu. Documentele dumneavoastră sunt preluate întotdeauna de un Project manager, care va păstra legătura cu dumneavoastră pe toată durata derulării proiectului. Acesta va organiza toţi paşii proiectului şi va livra în timp util şi la calitatea cerută documentele traduse, urmărind respectarea instrucţiunilor dumneavoastră. Pentru a păstra un standard ridicat de calitate, serviciile noastre includ întotdeauna o verificare suplimentară realizată de un proofreader. Revizia, editarea şi verificarea reprezintă paşi suplimentari pentru asigurarea calităţii unei traduceri. Intart Design SRL vă oferă serviciul suplimentar de verificare (proofreading) inclus în preţul traducerii iar, separat, contra cost, asigurăm revizia de către un al doilea traducător independent.

Clienților noștri le oferim garanţia că vor primi traduceri corecte, lipsite de erori, pasaje netraduse sau greşeli de traducere şi formatare şi, mai mult decât atât, ne implicăm direct în adaptarea traducerilor dumneavoastră la specificul publicului ţintă, din toate punctele de vedere.

Suntem pregătiți să facem față oricărei provocări, indiferent de domeniu. Gestionăm toate proiectele cu atenție deosebită, deoarece suntem conștienți de importanța muncii bine făcute.